Alle biertjes zijn ambachtelijk gebrouwen met zoveel mogelijk grondstoffen uit de regio. We brouwen nu als gastbrouwer in Brouwhoes bij Erven Kots te Lievelde.
Bier heeft een breed smaakpalet waarbij de granen en de hopsoorten voor het karakter de bepalende kenmerken zijn.
Ervan uitgaand dat water een hoofdbestanddeel van ons bier is hebben we daaraan toegevoegd; pils-, pale ale- en caramout met drie soorten hop voor het IPA-bier. Voor het blonde bier zijn pilsener- en tarwemout met twee soorten hop gebruikt.
We kunnen met trots zeggen dat we nu ook een aantal verkooppunten hebben, waar ons bier te verkrijgen is.
Proeflokaal01
Borculo
Versboerderij Daalwiek
Geesteren
IJsboerderij ‘t Dommerholt
Borculo
Op dit moment zijn onze bieren alleen nog maar verkrijgbaar in 12 pack houten kratje.
Via Facebook hebben we al laten zien hoe het eerste brouwproces is verlopen! Inmiddels ligt er dus 1000 liter bier in de lagervaten te rijpen. Begin december zullen wij gaan bottelen. En half december begint de verkoop van onze eerste productie op een unieke locatie. Namelijk… heel toepasselijk, in de oude kelders van het kasteel onder de […]
Ons eigen unieke recepten geven de eigen smaak aan het bier. Zo wordt ons bier gebrouwen! Dat kun je hier onder lezen. Vijf stappen van het brouwproces Het brouwproces bestaat in feite maar uit vijf stappen: Mouten smaakbepalend voor het bier De eerste stap in het brouwproces wordt mouten genoemd, dit is smaakbepalend voor het […]